Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/03/2023 07:46:36 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Transmissió d'un dret funerari - "inter-vivos"

EN QUÈ CONSISTEIX:QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- La nova persona titular conjuntament amb l'actual titular del dret funerari, sempre i quan aquesta nova titular compleixi una de les següents condicions:

- Si la persona sol·licitant delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- La persona sol·licitant i l'actual titular han de personar-se davant del funcionari per signar la sol·licitud. El requisit de presència de l'actual titular pot substituir-se per un poder notarial del sol·licitant que expliciti que gestiona els bens de l'actual titular, o document notarial que acrediti explícitament la renúncia del dret funerari a favor del sol·licitant de la transmissió.

- Títol funerari

- La documentació que acrediti la relació de parentiu entre l'adquirent i el transmissor (llibre de família, ...)QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol momentPREU:

En concepte de taxa de cementiri municipal: 27,20 eurosTERMINI DE RESOLUCIÓ:

El temps màxim de tramitació és de 3 mesos

En cas de silenci administratiu, la sol·licitud s'entendrà: desestimadaON SOL·LICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/08/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades