Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2018 07:55:10 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Menjador social

EN QUÈ CONSISTEIX:

Darrera revisió: 01/21/2011


És un servei que proporciona àpats elaborats i que assegura una alimentació adequada a les persones majors de 60 anys, amb baixos ingressos econòmics i/o problemàtica social (malalties, solitud, aïllament ...)

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les persones empadronades al municipi majors de 60 anys, que per les seves circumstàncies personals i / o de salut no puguin garantir un àpat adequat en el domicili.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

- Fotocòpia DNI

- Justificar la situació de necessitat aportant la documentació acreditativa de despeses de l'habitatge i serveis o recursos d’atenció domiciliaria, ingressos de la unitat de convivència i informe mèdic actualitzat.

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Tot l'any

PREU:

Depen de la situació econòmica individual oscil.la entre 1,10 a 5,70 euros per menú/dia

TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

10 dies

ON SOL·LICITAR-LO:

La persona ha d'adreçar-se al/la professional de referència de Serveis Socials.

Si és la primera vegada que s’adreça als Serveis Socials, o fa més d’un any que no ha estat atès per cap professional, ha de demanar hora al Servei de Primera Acollida.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web