Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/08/2020 12:19:01 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Confirmació de residència al Padró Municipal d'Habitants

EN QUÈ CONSISTEIX:

Als ciutadans estrangers comunitaris i als no comunitaris amb permís de residència permanent, se’ls requereix (cada cinc anys) que confirmin la permanència en el municipi.

En el cas que no es realitzi la confirmació dintre del termini requerit, s'iniciarà procediment de baixa d'ofici de la inscripció al Padró.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les persones estrangeres que rebin una comunicació advertint-los d’aquesta circumstància.

Aquest moviment el pot fer un representant, degudament acreditat i autoritzat.

Els menors hauran de ser representats per llurs pares o tutors legals.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Document d'identitat vigent:

Per a ciutadans de la Unió Europea i Suïssa, Noruega, Islàndia o Liechtenstein :El passaport o document equivalent al DNI del seu país i, a més, el certificat de Registre Central d’estrangers del Ministeri de l’Interior on consti el seu NIE (Número de Identificació d’Estranger) o targeta de residència.

El passaport o document equivalent al DNI del seu país i, a més, el certificat de Registre Central d’estrangers del Ministeri de l’Interior on consti el seu NIE (Número de Identificació d’Estranger) o targeta de residència.

Per a la resta de nacionalitats : La targeta del permís de residència.

La targeta del permís de residència.

Els menors estrangers de qualsevol nacionalitat, encara que hagin nascut a Espanya, s'han d'identificar a partir dels 3 mesos d'edat amb passaport o targeta de residènciai a més hauran d'aportar Llibre de família o certificat de naixement, o bé resolució de designació de tutor.

Si es delega aquest tràmit en una persona representant, aquesta haurà d'aportar l’autorització corresponent amb la fotocòpia del document d'identificació de la persona representada i acreditar la seva identitat amb un document d'identificació original.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol moment a partir que rebin la comunicació i abans de 3 mesos des de la recepció d'aquesta.PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial (Cal demanar cita prèvia)

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPALTRES TRÀMITS RELACIONATS


Cita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 05/17/2017
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades