Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/10/2023 11:49:11 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Confirmació de residència al Padró Municipal d'Habitants de ciutadans estrangers comunitaris o amb permís de residència permanent

EN QUÈ CONSISTEIX:

Als ciutadans estrangers comunitaris i als no comunitaris amb permís de residència permanent, se’ls requereix (cada cinc anys) que confirmin la permanència en el municipi.

En el cas que no es realitzi la confirmació dintre del termini requerit, s'iniciarà el procediment de baixa d'ofici de la inscripció al Padró.

En el cas que el domicili actual sigui diferent del que consta al Padró no procedeix confirmar la residència. En aquest cas cal sol·licitar el canvi de domicili al Padró, si continua residint a Sant Boi, o l'alta al nou municipi si ha marxat de Sant Boi. La confirmació s'efectuarà automàticament al nou domicili.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- La persona estrangera que rep una comunicació advertint-los d’aquesta circumstància.

- Si aquesta delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitat

- Els menors han de ser representats per llurs progenitors o tutors legals.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol moment a partir que rebin la comunicació i abans de 3 mesos des de la recepció d'aquesta.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

Al momentON SOL·LICITAR-LO: • Per tramitar aquesta sol·licitud amb signatura electrònica és necessari que disposeu d'IDENTIFICACIÓ DIGITAL admesa.
  Podeu consultar el següent enllaç: Sistemes d'identificació

  Cliqueu el botó que corresponqui en funció de si tramiteu com a titular o com a representant.
  I seguiu les instruccions que van sortint.


  Si voleu que us ajudem a fer la tramitació, contacteu amb nosaltres:
  AJUDA


  Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: Serveis tècnics

  ELECTRÒNICAMENT


 • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP)
  Plaça de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botó "Cita prèvia" per sol·licitar dia i hora

  Si la documentació es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarà la gestió i evitarà la realització de còpies (0,5 € per full A4)
  CITA PRÈVIA <BR/> OMAP
  PRESENCIALALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 02/28/2023
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades