Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/27/2021 06:30:41 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concurs del cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi - 2021

EN QUÈ CONSISTEIX:

En el marc de la Fira de la Puríssima, la Unitat de Joventut del Servei d'Igualtat i Cohesió Social de l'Ajuntament de Sant Boi organitza el Mercat d'Art Jove, un espai de creació i promoció per als/les joves artistes i una mostra de l'aportació cultural dels i les joves.

Seguint amb aquesta filosofia, l'organització vol seleccionar el cartell que haurà d'identificar i comunicar les activitats del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2021.

El premi és material d'il·lustració i disseny per un valor de 500 euros.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona física d'entre 16 i 35 anys resident a Catalunya, tot i que tindran prioritat les persones joves empadronades a Sant Boi de Llobregat. Cada concursant només pot presentar un cartell.

Les obres presentades han de ser originals, inèdites i anònimes, i no poden haver estat premiades ni publicades amb anterioritat. Les imatges presentades no poden dur signatura i únicament s'accepta la presentació d'un pseudònim.

El cartell:

Es pot fer en qualsevol tècnica, estil o color, sempre que sigui possible la seva fotoreproducció i la impressió en quatricomia.

Ha de ser en sentit vertical

Les mides de la proposta han de ser 420mm X 297 mm (DIN A3)

Ha de constar el text: MERCAT D'ART JOVE DE SANT BOI, 6, 7 i 8 DE DESEMBRE DE 2021, a la carpa de Joventut de la Fira de la Puríssima

En la part inferior de la imatge cal deixar-hi un espai, d'uns 2 cm per posar-hi els corresponents logos.

Les imatges s’han de presentar sense signar, en format JPEG o PNG amb una resolució adequada per generar impressions i versions d'alta definició.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

S'han de lliurar 2 arxius:

L'arxiu 1, amb el nom de ‘Dades personals i pseudònim’ ha d'incloure les dades identificatives de l’autor/a (nom, cognoms, núm. DNI O NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia del DNI o NIE).

L'arxiu 2, amb el nom de ‘Proposta i pseudònim’, ha de contenir la proposta de la imatge que participarà al concurs, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Del 14 al 31 d'octubre de 2021, ambdós inclosos.PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El jurat, tenint en compte elements artístics i tècnics (originalitat, creativitat, composició, tipografies), la capacitat comunicativa, l'adequació a la temàtica de l'activitat, la versatilitat per adaptar la imatge a diferents formats, el currículum vitae i la residència a Sant Boi de l'autor / a, seleccionarà la imatge guanyadora.

El jurant pot declarar desert el concurs si ho considera oportú. La decisió del jurat serà inapel·lable.

Amb la imatge guanyadora es realitzarà la campanya de comunicació i difusió del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2021.

El veredicte del jurat serà comunicat a l'autor / a de la imatge guanyadora el 10 de novembre de 2021.ON SOL·LICITAR-LO:
MÉS INFORMACIÓ:

SERVEI D'INFORMACIÓ JUVENIL EL PUNT

La Factoria Jove de Can Massallera

C. Mallorca, 30

Tel. 93 652 98 43

elpunt@santboi.cat

www.joventutsantboi.catVeure document .pdf MAJ21-BASES PER AL CONCURS DEL CARTELL DEL MERCAT ART JOVE.pdf ( 189 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 10/13/2021
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades