Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
iniseuInici Seu datahoraHora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/23/2019 09:40:41 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concurs del cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi - 2018

EN QUÈ CONSISTEIX:

En el marc de la Fira de la Puríssima, l’Ajuntament de Sant Boi organitza el Mercat d’Art Jove, un espai de creació i promoció per als/les joves artistes i una mostra de l'aportació cultural dels i les joves. Seguint amb aquesta filosofia l'organització vol seleccionar el cartell que haurà d'identificar i comunicar les activitats del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2018.

El premi serà material d'il·lustració i disseny per un valor de 500 euros.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Qualsevol persona física d'entre 16 a 35 anys residents a Catalunya. Tot i que tindran prioritat les persones joves empadronades a Sant Boi. Cada concursant només pot presentar un cartell.

- Les obres presentades han de ser originals, inèdites ( no poden haver estat premiades ni publicades amb anterioritat) i anònimes ( les imatges presentades no poden dur signatura i únicament s'accepta la presentació d'un pseudònim).

- El cartell:

. Es pot fer en qualsevol tècnica, estil o color, sempre que sigui possible la seva foto-reproducció i la impressió en quadricromia.

. Ha de ser en sentit vertical.

. Les mides de la proposta han de ser 420mm x 297mm (DIN A3).

. Ha de constar el text: MERCAT D’ART JOVE DE SANT BOI, 6, 7 I 8 DE DESEMBRE DE 2018.

. En la part inferior de la imatge caldrà deixar-hi un espai, uns 2 cm per posar-hi els corresponents logos.

. Les imatges s’han de presentar sense signar, en format JPG, JPEG , PNG o PDF amb una resolució adequada per generar impressions i versions d'alta definició.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació de propostes s'iniciarà el 3 de setembre de 2018 , a les 10 hores i finalitzarà el 28 de setembre de 2018 , a les 14 hores.TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El veredicte del jurat serà comunicat a l'autor/a de la imatge guanyadora com a molt tard el 16 d'octubre de 2018.ON SOL·LICITAR-LO:

TRAMITACIÓ VIA INTERNET

. Clicar el botó "sol·licitud de tràmit" (disponible en el moment que s'inici el termini de presentació de propostes).

. Omplir tots els camps.

. S'han d'adjuntar 2 arxius:

L'arxiu 1, anomenat "Dades personals i pseudònim", ha d'incloure les dades identificatives de l'autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia del DNI o NIE).

L'arxiu 2, anomenat "Proposta i pseudònim", ha de contenir la proposta de la imatge, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

. En el moment de recepció, l’organització enviarà un correu electrònic donant conformitat de recepció de la proposta.

TRAMITACIÓ PRESENCIAL

1.1 OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ A LES PERSONES (OMAP) Plaça de l'Ajuntament, 1Fins el 10 de setembre:De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hA partir del 12 de setembre:De dilluns a dijous, de 8.30 a 19 hDivendres i vigílies de festiu, de 8.30 a 14 hClicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Plaça de l'Ajuntament, 1

Fins el 10 de setembre:

De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h

A partir del 12 de setembre:

De dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h

Divendres i vigílies de festiu, de 8.30 a 14 h

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

1.2. SERVEI D'INFORMACIÓ JUVENIL EL PUNT

La Factoria Jove de Can Massallera

C. Mallorca, 30

Tel. 93 652 98 43

Horari d'informació:

De dilluns a dijous, de 16 a 20 hores, i dilluns i divendres, de 10 a 14 hores.

Horari de tramitació:

Dilluns i divendres, de 10 a 14 hores, dimarts i dimecres, de 16 a 20 hores, i dijous, de 16 a 18 hores.

Presentant dos sobres tancats:

- El sobre 1 , identificat en el seu exterior amb les dades: Concurs per al cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2018 més pseudònim de/de la concursant.Aquest sobre haurà de contenir les dades identificatives del seu autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia DNI o NIE.)

Aquest sobre haurà de contenir les dades identificatives del seu autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia DNI o NIE.)

- El sobre 2 , identificat en el seu exterior amb les dades: Concurs per al cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2018 més pseudònim de/ de la concursant.Aquest sobre inclourà la proposta del cartell tant en suport digital com en versió impresa, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

Aquest sobre inclourà la proposta del cartell tant en suport digital com en versió impresa, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

Tota la documentació es pot presentar digitalitzada en suport USB, en cas que es presenti en paper, obligatòriament la imatge proposada s'ha de lliurar en CD.

Les imatges s’han de presentar sense signar , en format JPG, JPEG, PNG o PDF amb una resolució adequada per a generar impressions i versions d'alta definició.MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:Veure document .pdf Bases diligenciades concurs cartell MAJ18.pdf ( 192 Kb)
Veure document .doc MAJ18-Bases Concurso cartel-castellà.doc ( 46 Kb)
Sol·licitar Tràmit
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 07/25/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades