Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/22/2018 08:58:41 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comunicació prèvia municipal per a espectacles públics o activitats recreatives de caràcter extraordinari

EN QUÈ CONSISTEIX:

Darrera revisió: 04/23/2018


És el règim d'intervenció a través del qual la persona o empresa que vol realitzar un espectacle públic o activitat recreativa de caràcter extraordinari, ho posa en coneixement de l'Ajuntament i acompanya la documentació que acredita el compliment dels requisits que exigeix la normativa aplicable.

Se sotmeten a aquest règim els espectacles públics i activitats recreatives de caràcter extraordinari, següents:

- Els que siguin d'interès artístic o cultural amb un aforament reduït de menys de 150 persones en qualsevol tipus d'establiments de concurrència pública.

- Les actuacions en directe en establiments inclosos en el catàleg del Decret 112/2010, del 31 d’agost, pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives.

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

La persona física o jurídica titular d'un establiment, espai obert al públic o activitat, que vol dur a terme l'espectacle públic o activitat recreativa extraordinaris o el seu representant legal. En aquest darrer cas s'ha de declarar la representació amb la qual s'actua.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

1. Sol·licitud d'acord amb el model normalitzat.

2. Una memòria amb el contingut mínim següent:

a) Identificació del tipus d'espectacle públic o activitat recreativa de caràcter extraordinari.

b) Data o dates i horari previst per a la realització.

c) Nom, cognoms, adreça i telèfons de, com a mínim, dues persones responsables de la seva organització.

d) Descripció breu de l'espectacle o activitat i del nombre màxim de persones que previsiblement assistiran o participaran en la seva realització amb indicació dels serveis o prestacions que se'ls oferiran.

e) Indicació de les mesures adoptades, incloses la contractació del personal de seguretat privada i de control d'accés, i de les que convindria adoptar per part dels serveis municipals afectats, per tal de prevenir riscos per a la salut i la seguretat i per prevenir inconvenients o molèsties per a terceres persones interessades, en matèria de sorolls i trànsit.

f) Identificació de la persona o persones titulars de l'establiment, recinte o espai obert, en cas que no sigui la mateixa persona promotora o organitzadora, i document que expressi la seva conformitat amb l'espectacle públic o amb activitat recreativa projectats.

3. En prevenció i seguretat en matèria d’incendis, cal acompanyar l’informe de la Generalitat, d’acord amb el que disposa l’article 23 de la Llei 3/2010, de 18 de febrer.

a) Activitats de caràcter esporàdic amb un aforament superior a 500 persones en establiments tancats o a 1.000 persones en

espais oberts.

b) Estructures desmuntables i itinerants, com ara carpes, envelats o tendals, entre altres, amb un aforament superior a 1.000 persones.

4. Estudi d'aïllament acústic amb el contingut mínim que determina l'annex 10 de la Llei 16/2002, de 28 de juny.

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Es pot presentar en qualsevol moment. Es poden realitzar un nombre màxim de 12 espectacles o activitats recreatives de caràcter extraordinari a l'any.

ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitar per Internet

- Clicar el botó "sol·licitud de tràmit amb signatura digital"que trobareu al final d'aquesta fitxa- Seguiu les instruccions que aniran sortint

- Seguiu les instruccions que aniran sortint

Resolució d'incidències tècniques:

Si teniu problemes tècnics en la tramitació, poseu-vos en contacte amb nosaltres: serveitecnic_e_administracio@santboi.cat

. Tramitació per correu postal

Es presenta la sol·licitud a qualsevol oficina de correus.

. Tramitació presencial amb cita prèvia concertada:

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

Oficina Municipal d'Atenció a les Persones (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP

Tramitar amb Signatura Digital
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades