Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/08/2023 09:49:21 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sol·licitud de plaça escolar

EN QUÈ CONSISTEIX:

Tràmit per sol·licitar plaça escolar per a menors de 3 a 16 anys quan la preinscripció escolar no està disponible.

A. Sol·licitud de plaça escolar pel curs actual, en donar-se d'alta al padró municipal.

B. Sol·licitud de plaça escolar fora de termini pel curs vinent.

C. Per altres situacions caldrà consultar-ho a l'Oficina Municipal d'Escolarització: presencialment, telefònicament o per videotrucadaQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

La persona sol·licitant que pot realitzar el tràmit és: la mare, el pare o tutor/a tutora legalDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

*Document d'identitat de la persona sol·licitant: DNI, NIE, Passaport.

Document d'identitat de/la menor si en té. (majors de 14 anys és obligatori).

*Llibre de família o certificat de naixement del/la menor.

Targeta sanitària del/la menor si en té.

Altres documents que la persona sol·licitant pugui presentar per al·legar: família nombrosa o monoparental, discapacitat del 33% o superior, resolució d'acolliment,

(Els marcats amb * són obligatoris)QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Al llarg del l'any.

A. Si es tracta d'una sol·licitud de plaça escolar pel curs actual, per alta al padró municipal, es pot tramitar des de l'inici del curs al mes de setembre fins al mes de maig del mateix curs escolar.

B.. Si es una sol·licitud per plaça escolar pel curs vinent, un cop finalitzat el període de preinscripció que estableixi el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, fins a l'inici del curs al mes de setembre.TERMINI DE RESOLUCIÓ:

A. La tramitació de plaça escolar, pel curs actual, pot quedar resolta en un temini entre 2 i 10 dies. Si es tracta d'alumnat amb necessitats educatives específiques, que ha de ser valorat per l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic (EAP), el termini de resolució pot trigar més.

B. La tramitació de la sol·licitud de plaça escolar fora de termini pel curs vinent, pot no resoldre's fins a primers del mes de setembre..

La resolució del tràmit es comunicarà a la persona sol·licitant per algun dels canals previstos legalment.ON SOL·LICITAR-LO:
MANUAL INFORMATIU:

Coneix els centres educatius: Vídeos-píndoles http://www.sbciutateducadora.cat/preinscripcio-escolar-curs-2021-2022/coneix-els -centres-educatius/ Cercador zona educativa segons l'adreça: https://mapa.santboi.cat/SB/ZonesEscolars.html

ALTRES TRÀMITS RELACIONATS

Alta padró municipal
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/02/2021
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades