Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/18/2019 05:55:09 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Registre municipal de parelles estables - Certificats

EN QUÈ CONSISTEIX:

Emissió de certificats sobre les inscripcions al registre municipal de parelles estables, de la formalització de la parella estable i de cancel·lació de la parella estable.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

-SI ÉS CERTIFICACIÓ POSITIVA:- Qualsevol dels membres de la parella sobre la seva inscripció, jutjats o tribunals de justícia i d'altres administracions per a l'exercici de les seves funcions.

- Qualsevol dels membres de la parella sobre la seva inscripció, jutjats o tribunals de justícia i d'altres administracions per a l'exercici de les seves funcions.

-SI ÉS CERTIFICACIÓ NEGATIVA:- Qualsevol ciutadà de Sant Boi respecte a ell mateix, jutjats o tribunals de justícia i d'altres administracions per a l'exercici de les seves funcions.

- Qualsevol ciutadà de Sant Boi respecte a ell mateix, jutjats o tribunals de justícia i d'altres administracions per a l'exercici de les seves funcions.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

-Original i fotocòpia del DNI, passaport o targeta de residència.-En el cas de sol·licitud de certificat de no inscripció al registre cal indicar a quins efectes se sol·licita

-En el cas de sol·licitud de certificat de no inscripció al registre cal indicar a quins efectes se sol·licitaQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En horari de l'OMAPPREU:

En concepte de taxa per prestació de serveis administratius especials: 18,40 eurosON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPCita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/02/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades