Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/22/2021 05:18:49 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concurs Provisió: 1 Cap Departament Serveis Socials Bàsics

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitud per prendre part en el procediment de selecció mitjançant el sistema de concursde provisió d'un lloc de treball de Cap Departament Serveis Socials Bàsics present a la relació de llocs de treball de personal funcionari de l'Ajuntament de Sant Boi de LlobregatQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

a) Ser funcionari/ària de carrera de la corporació amb una antiguitat mínima de dos anys en el subgrup A2 o ser interí/ina per plaça vacant amb una antiguitat mínima de cinc anys en el subgrup A2.

b) Estar en possessió dels estudis de Diplomat/da o Graduat/da de Treball Social o Educació Social.

c) Tenir coneixements de llengua catalana de nivell C1 de la Secretaria de Política Lingüística. Aquest coneixement s’acreditarà mitjançant l’exercici previst a la base 6a. d’aquestes bases. Quedaran exempts de la realització de l’exercici de llengua catalana les persones aspirants que n’acreditin el coneixement mitjançant el nivell C1 de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Currículum vitae

Acreditació dels certificats que avalin tots aquells mèrits que s'al·leguin en el currículum i siguin meritables d’acord amb la fase de concurs del procediment de selecció. No serà necessari acreditar tota aquella documentació que acredita l’experiència i formació que forma part de l'expedient personal. Podeu consultar el vostre expedient a Recursos Humans per consultar la informació que disposa.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Del 9 al 17 de desembre 2020ON SOL·LICITAR-LO:
MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .pdf Bases Junta 2-12-20.pdf ( 213 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/09/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades