Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRĎNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/27/2021 08:12:21 AM
capšalera01
Sobre la Seu Organitzaciˇ municipal Procediments Serveis
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Mercats no sedentaris - Transmissiˇ de l'autoritzaciˇ

EN QU╚ CONSISTEIX:

Comunicar a l'Ajuntament el canvi de titularitat de l'autoritzaciˇ, assumint el nou titular tota la responsabilitat derivada de la tramitaciˇ d'aquest expedient i de la resoluciˇ que es derivi o s'hagi derivat, havent de seguir totes les actuacions que procedeixin des de la data de la comunicaciˇ.QUI HO POT SOLĚLICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

La persona titular de la parada conjuntament amb la nova titular (si aquestes deleguen en un representant, han de presentar la deguda autoritzaciˇ):

. Si es donen una de les segŘents circumstÓncies:

- Sempre que hagin transcorregut 5 anys des de la seva obtenciˇ.

- Per situacions sobrevingudes no atribu´bles a la voluntat del marxant (incapacitat permanent total, incapacitat permanent absoluta, gran invalidessa o situacions anÓlogues degudament acreditades).

- Per mort del titular (d'acord amb les disposicions testamentÓries i success˛ries). Comunicar en el termini de dos mesos adjuntant c˛pia del tÝtol successori.

. Estar al corrent de pagament de les taxes municipals de mercats no sedentaris.DOCUMENTACIË NECESS└RIA:

. Comunicaciˇ del canvi de titularitat, on s’especifiqui els noms de l’antic i del nou titular, els quals han de personar-se davant del funcionari, un cop acreditada la seva identitat per signar la solĚlicitud indicant mercat/s on exerceix l’activitat, n˙mero de la parada/es i articles a la venda.

. Documentaciˇ a presentar pel titular cedent:

- Fotoc˛pia del NIF.

- Carnet de paradista.

- Fotoc˛pia del llibre de famÝlia on consten els dos titulars, en cas de familiars.

. Documentaciˇ a presentar pel futur titular : - Fotoc˛pia del NIF / fotoc˛pia escriptura societat i CIF - Asseguranša de responsabilitat civil de la parada per un valor de 300.000 €.- Fotografia tipus carnet.- Dades bancÓries (per domiciliar els rebuts).- Fotoc˛pia dels 3 ˙ltims rebuts d'aut˛noms o certificat d'alta

- Fotoc˛pia del NIF / fotoc˛pia escriptura societat i CIF

- Asseguranša de responsabilitat civil de la parada per un valor de 300.000 €.

- Fotografia tipus carnet.

- Dades bancÓries (per domiciliar els rebuts).

- Fotoc˛pia dels 3 ˙ltims rebuts d'aut˛noms o certificat d'alta

* Declaraciˇ responsable per a persones fisiques on consta que s'autoritza a l' Ajuntament a consultar les dades relatives alcompliment de les obligacions tributÓries amb l'Hisenda Estatal i de la Comunitat Aut˛noma de Catalunya i amb la Seguretat Social, aixÝ com altres consultes en els registres i arxius d'altres administracions i entitats p˙bliques .QUAN ES POT SOLĚLICITAR:

Un mÝnim de 15 dies abans de la finalitzaciˇ del trimestre natural, per a quŔ la modificaciˇ es faci efectiva a l'inici del segŘent trimestre natural (si correspon).PREU:

Sense costON SOLĚLICITAR-LO: • OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIË A LES PERSONES (OMAP)
  Plaša de l'Ajuntament, 1

  Cliqueu el botˇ "Cita prŔvia" per solĚlicitar dia i hora

  Si la documentaciˇ es presenta digitalitzada en suport USB, agilitzarÓ la gestiˇ i evitarÓ la realitzaciˇ de c˛pies (0,5 € per full A4)
  CITA PR╚VIA <BR/> OMAP
  PRESENCIAL
Aquesta informaciˇ tÚ carÓcter divulgatiu i no recull el contingut Ýntegre de la normativa corresponent.
VÓlid des de: 12/28/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gŔnere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades