Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/16/2018 11:17:54 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Mercats Ambulants - Canvi de titularitat

EN QUÈ CONSISTEIX:

Comunicar a l'Ajuntament el canvi de titularitat de l'autorització, assumint el nou titular tota la responsabilitat derivada de la tramitació d'aquest expedient i de la resolució que es derivi o s'hagi derivat, havent de seguir totes les actuacions que procedeixin des de la data de la comunicació. Personant-se davant del treballador/dora municipal les persones que ho volen sol·licitar.

Una vegada efectuat el canvi de nom, l'autorització no podrà ser canviada de titular en un període inferior a 1 anyQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

El futur titular conjuntament amb el titular actual de la parada. La concessió del canvi de titularitat estarà subjecte a autorització prèvia del tècnic fins que s'aprovi el nou reglament de mercats no sedentaris.

Si aquest/s delega/guen en un representant, a més de les dades del titular, s’hauran d’indicar les dades corresponents al representant.

El canvi de titularitat implica sempre la venda dels mateixos productes que té el titular anterior. No s'autoritzarà el canvi de titularitat que suposi un canvi de producte.

La concessió de canvi de titular requerirà estar al corrent, per les dues parts, dels tributs municipals en matèria de mercats de venda no sedentària.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Comunicació del canvi de titularitat, on s’especifiqui els noms de l’antic i del nou titular, els quals han de personar-se davant del funcionari, un cop acreditada la seva identitat per signar la sol·licitud indicant mercat/s on exerceix l’activitat, número de la parada/es i articles a la venda.

Fotocòpies d’ambdós DNI.

Fotocòpia del Llibre de família on consten els dos titulars, en cas de familiars

Documentació a presentar pel futur titular, un cop acceptat el canvi de nom de la parada : Fotocòpia dels 3 últims rebuts d’autònoms o certificat d’alta de nou inscrit.Alta de l’IAE.Dades bancàries (per domiciliar els rebuts)Assegurança de responsabilitat civil de la parada per un valor de 300.000 €.Fotografia tipus carnet

Fotocòpia dels 3 últims rebuts d’autònoms o certificat d’alta de nou inscrit.

Alta de l’IAE.

Dades bancàries (per domiciliar els rebuts)

Assegurança de responsabilitat civil de la parada per un valor de 300.000 €.

Fotografia tipus carnetQUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol moment, amb efecte al següent trimestre, sempre que s’hagi presentat un mínim de 15 dies abans de la finalització del trimestrePREU:

Sense cost fins aprovació de la nova ordenança de mercats no sedentarisTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Abans del primer dia del següent trimestre a la data de sol·licitud, sempre que s'hagi presentat amb un mínim de 15 dies abans del final de trimestre.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPCita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/18/2013
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades