Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/27/2021 06:21:12 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Parades del Mercat d'Art Jove 2021

EN QUÈ CONSISTEIX:

Durant els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2021, dins del marc de la Fira de la Puríssima, se celebra el Mercat d’Art Jove de Sant Boi, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. Aquesta iniciativa pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

L’activitat principal del Mercat és l’espai de venda i exposició per a joves artistes. Alhora, es realitzaran paral·lelament activitats artístiques destinades a totes les persones joves, algunes de caràcter puntual (tallers, mostres) i d’altres permanents, com l’espai d’experimentació i d'exposició.

- S'obre la convocatòria d'artistes per a participar en l'espai d'exposició i venda del Mercat d'Art Jove dins del marc de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat durant els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2021.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Poden participar-hi totes les persones de 16 a 35 anys residents a Catalunya tant a títol individual –un/a sol/a artista- com a nivell col·lectiu –col·lectiu o grup d’artistes -.

Les obres de les persones participants han de ser de pròpia creació. Pel que fa a les disciplines, el mercat està obert a tot tipus de modalitats d’arts plàstiques: il·lustració, pintura, fotografia, escultura, joieria, disseny, graffiti, aerografia, instal·lacions, etc.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

S'han de lliurar els següents arxius:

- DNI o NIE de totes les persones participants (escanejat)

- Currículum Vitae de totes les persones participants

- En cas de seleccionar Col·lectiu o grup d'artistes annexeu el document que esta al peu d'aquesta fitxa (document col·lectiu o grup d'artistes)QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Del 14 al 31 d'octubre de 2021, ambdós inclosos.PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i valorades les mateixes, l'organització comunicarà el resultat a totes les persones que hagin presentat la sol·licitud.ON SOL·LICITAR-LO:
MÉS INFORMACIÓ

SERVEI D'INFORMACIÓ JUVENIL EL PUNT

La Factoria Jove de Can Massallera

C. Mallorca, 30

Tel. 93 652 98 43

elpunt@santboi.cat

www.joventutsantboi.catVeure document .pdf MAJ21-BASES SOL·LICITUD DE PARADES DEL MERCAT D'ART JOVE.pdf ( 202 Kb)
Veure document .pdf Document col·lectiu o grup d'artistes.pdf ( 141 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 10/13/2021
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades