Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
iniseuInici Seu datahoraHora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/23/2019 01:27:11 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Entitats sense ànim de lucre representatives del col·lectiu tradicional

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitud i autorització d'instal·lació de parades, taules o casetes per a la venda temporal de roses el dia 23 d'abril (Sant Jordi) del 2019, en els espais habilitats.Es reserven fins a un màxim de 50 parades per a les entitats sense ànim de lucre representatives del col·lectiu que tradicionalment ha vingut exercint aquesta venda.

Es reserven fins a un màxim de 50 parades per a les entitats sense ànim de lucre representatives del col·lectiu que tradicionalment ha vingut exercint aquesta venda.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Entitats sense ànim de lucre representatives del col·lectiu que tradicionalment ha vingut exercint la venda.

-Si la persona sol·licitant delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

- La representació ha d'estar degudament justificada amb els corresponents documents acreditatius.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Facilitar les dades identificatives del titular, del representant, el producte comercialitzat, i l'emplaçament, si és el cas.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Del 11 al 15 de març de 2019PREU:

53,30 euros per punt de venda, en concepte de taxa per la tramitació de l'autorització per la instal·lació de punts de venda a la via pública.TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al momentDOCUMENTS A TENIR EN COMPE:

Veure document .pdf PARADESROSES.pdf ( 4713 Kb)
Veure document .doc certificat - roses sant jordi.doc ( 424 Kb)

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 03/01/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades