Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/18/2021 06:52:33 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Informe previ a la sol·licitud d'ús de l'espai públic amb taules i similars o vetlladors

EN QUÈ CONSISTEIX:

És el procediment administratiu a través del qual les persones o empreses que pretenen realitzar una ocupació de l’ús del domini públic per a taules, vetlladors o terrasses, poden adreçar-se a l’Ajuntament per realitzar la consulta sobre la viabilitat de l’ocupació de l'ús del domini públic.

La descripció de la previsió d’ocupació de l'ús del domini públic per a taules, vetlladors o terrasses ha d’ésser el més amplia possible per tal d'informar correctament de la seva viabilitat.QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Persona titular de l'activitat (física o jurídica)

- Si aquesta delega en una altra per a què la representi, a més de les dades de la persona titular s'han d'indicar les dades corresponents a la persona representant.

- En aquest cas s'ha de declarar la representació amb la qual s'actua. Serà requisit haver realitzat el pagament de la corresponent taxa associada a aquest tràmit, si és el cas.DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Avantprojecte, estudi previ o qualsevol documentació que defineixi suficientment, amb les dades més significatives que defineixin l’ús del domini públic per taules, vetlladors o terrasses que es pretenen realitzar.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Es pot presentar en qualsevol moment sempre prèviament a la sol·licitud d'una autorització municipal per col·locar taules i/o arcons frigorífics amb finalitat lucrativa.PREU:

Sense costTEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

En el termini màxim d’un mes.ON SOL·LICITAR-LO:

Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 10/06/2020
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades