Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/25/2023 04:22:26 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sobre les tarifes per ús de la ZONA BLAVA

A) Tarifa vehicles "0 EMISSIONS"

Els vehicles elèctrics i híbrids endollables, degudament identificats amb el distintiu ambiental "0 emissions" expedit per la Direcció General de Trànsit, l'estacionament és gratuït, en el cas que obtinguin el corresponent comprovant horari de "tarifa 0" al parquímetre per un temps màxim autoritzat també establert a aquest mateix apartat.

B) Tarifa "VEHICLES ECOLÒGICS"

Els vehicles híbrids i propulsats per combustibles alternatius, degudament identificats amb la targeta de "Vehicle ecològic" lliurada per l'Ajuntament de Sant Boi, la quota tributària és la que resulta d'aplicar les següents tarifes:

a) per l'estacionament del vehicle a les zones reservades per un període mínim de 13 minuts - 0,05

b) per cada fracció de 6 minuts, a partir dels 13 minuts i fins els 60 minuts - 0,05

c) per cada fracció de 10 minuts, a partir dels 60 minuts i fins els 120 minuts - 0,05

d) per cada fracció de 6 minuts, a partir dels 120 minuts i fins els 160 minuts - 0,05

Cal obtenir el corresponent comprovant horari de "tarifa ECO" al parquímetre. La quota tributària per a vehicle ecològic no és acumulable a la quota tributària per a residents.

L'Ajuntament de Sant Boi expedeix la targeta de "Vehicle ecològic" a tots els vehicles subjectes a l'impost de vehicles de tracció mecànica del municipi que disposen de distintiu ambiental "ECO" expedit per la Direcció General de Trànsit a excepció dels vehicles propulsats per gas liquat del petroli (GLP) i dels vehicles Mild HYbrid Electric Vehicle (MHEV) els quals són vehicles híbrids en que el motor elèctric funciona amb voltatge inferior a 60V.ALTRES TRÀMITS RELACIONATSAquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 01/19/2021
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades