Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
iniseuInici Seu datahoraHora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/21/2019 08:24:49 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Declaració responsable en matèria de salut alimentària

EN QUÈ CONSISTEIX:

És el règim d'intervenció pel qual declareu, sota la vostra responsabilitat, les dades de l'establiment i de l'activitat i manifesteu que compliu i apliqueu els requisits establerts a la legislació sanitària i que us comprometeu a mantenir-ne el compliment durant l'exercici de l'activitat.

S'aplica als establiments, empreses alimentàries que manipulin, envasin, emmagatzemin o serveixin aliments per a la seva venda o lliurament al consumidor final, amb o sense repartiment a domicili, per a col·lectivitats, així com quan aquests subministren a altres establiments d'aquestes mateixes.

Amb aquest tràmit l'activitat consta inscrita en el registre sanitari municipal d'acord amb el Reial Decret 191/2011, de 18 de febrer, sobre registre general sanitari d'empreses alimentàries i aliments.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Contacteu amb nosaltres:DEMANAR CITAMODEL DE DECLARACIÓ

Veure document .doc X263 - Declaració responsable sanitària.doc ( 323 Kb)

Vàlid des de: 10/19/2018
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades