Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/30/2023 04:04:55 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Baixa del cens municipal d'animals de companyia

EN QUÈ CONSISTEIX:

Comunicar a l'Ajuntament la cessió, pèrdua, robatori, defunció o trasllat a un altre municipi d'un animal i que, per tant, suposa la baixa del cens municipal d'animals de companyia de Sant Boi de LlobregatQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Qualsevol persona major d'edat propietària d'un animal censat en aquest Ajuntament o el seu representant degudament acreditat.

Si aquesta delega en un representant, a més de les dades de la persona propietària, s'hauran d'indicar les dades corresponents al representant.

Documentació que acredita la representativitatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

En cas dels gossos considerats potencialment perillosos, el carnet original de la llicència de tinença i conducció de gossos potencialment perillosos de la persona propietària i, si escau, els carnets originals de les llicències de conducció.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En el termini màxim d'un mes des què s'ha produït el fet, a excepció dels gossos considerats potencialment perillosos per als quals el termini és de 15 dies .PREU:

Sense costTERMINI DE RESOLUCIÓ:

ImmediatON SOL·LICITAR-LO:

Tramitació via internet (excepte els gossos considerats potencialment perillosos)

Clicar el botó "sol·licitud de tràmit".

Omplir tots els camps.

És obligatori especificar el número de placa censal i número de microxip.

L'Ajuntament farà l'actualització de les dades del cens municipal d'animals de companyia i enviarà la documentació via Correus a la direcció que consta com a domicili de la persona propietària.

Tramitació presencial

Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (OMAP)

Plaça de l'Ajuntament, 1

Horari OMAPMANUAL INFORMATIU:


Sol·licitar Tràmit
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 10/28/2019
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades