Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
iniseuInici Seu datahoraHora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/24/2019 01:09:25 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Extracte dels acords de la sessió de la junta de govern local del dia 09/06/2004

Número d'expedient: M112-2004-27

Lloc: Sala de Comissions

Caràcter: Ordinari

Convocatòria: Primera


ÀREA D'ACTUACIÓ POLÍTICA DE DISSENY I PROMOCIÓ DE LA CIUTAT

Mercats dins de la ponència de disseny i promoció de la ciutat

ACG040559. Aprovació del plec de condicions del concurs per a la concessió de la utilització privativa d'una parada de venda i un despatx en el mercat municipal Torre de la Vila i simultània convocatòria del procediment de licitació obert en la forma de concurs i de tramitació ordinària.

ACG040560. Aprovar la finalització de l'expedient administratiu contradictori incoat per acord de la Junta de Govern Local de data 26 de juliol de 2004, declarar la resolució de la concessió administrativa de la parada núm. 4 destinada a pastes i fruits secs, del mercat municipal Torre de la Vila adjudicada al Sr. Juan José Ezcurra López, i incautació de la garantia provisional dipositada pel mateix.

ÀREA D'ACTUACIÓ POLÍTICA DE MEDI AMBIENT I CIUTAT SALUDABLE

Llicències de medi ambient dins de la ponència de medi ambient i ciutat saludable

ACG040561. Concessió de la llicència ambiental de l'activitat consistent en indústria metal·lúrgica per a la per a la perforació de xapa de ferro, al carrer Filats, núm 3-5.

ÀREA D'ACTUACIÓ POLÍTICA DE SERVEIS DE LA CIUTAT

Manteniment de la ciutat dins de la ponència de serveis de la ciutat

ACG040562. Aprovar la certificació d'obra número 1, de les obres definides per la instal·lació d'un sistema de climatització a l'edifici de la Torre del Sol, a favor de l'empresa GESTION INTEGRAL DE INSTALACIONES SA

ÀREA D'ACTUACIÓ POLÍTICA DE PRESIDÈNCIA

Cooperació i solidaritat dins de la ponència de programes transversals

ACG040563. Aportació de l'Ajuntament de Sant Boi per a la segona fase del projecte "Centre d'atenció psicosocial (CAPS) a Bluefields (Nicaragua)".

Gestió dins de la ponència de coordinació de consells de barri

ACG040564. Aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i l'Organisme Autònom Flor de Maig de la Diputació de Barcelona per a la realització de diferents projectes de foment de l'associacionisme i la participació ciutadana.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades