Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/30/2023 03:49:11 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi Respon

Mobilitat
Aspectes relacionats amb els diferents mitjans de transport, així com amb l'ordenació, la vigilància i el control del trànsit, de les diferents modalitats d'aparcament i de la seguretat vial en el terme municipal.
Manteniment de la ciutat
Aspectes relacionats amb anomalies o desperfectes, neteja i condicions del mobiliari urbà, de les infraestructures o els espais públics urbans (carrers, parcs, equipaments, solars...).
Medi ambient
Aspectes relacionats amb l'entorn natural (muntanya, riu, zona agrícola), amb els animals que configuren la fauna urbana (animals de companyia, plagues i altres animals salvatges) i la recollida de residus (sistema i gestió de la recollida, contenidors, recollida selectiva, deixalleria...).
Civisme i convivència ciutadana
Aspectes relacionats amb la manifestació de conductes que, per acció o omissió, ja sigui a la via pública o en espais privats, afectin la vida en comunitat i el dret que tenen els ciutadans a gaudir dels béns i espais públics en condicions de seguretat, a un descans adequat, a no patir contaminació acústica i a no suportar situacions d'incomoditat, de risc o de perill, o que limitin la seva intimitat o benestar. Aquestes conductes que afecten a la convivència ciutadana poden ser de diferent origen: entre veïns, per l'exercici d'activitats econòmiques i industrials, per la realització d'obres de condicionament...
Urbanisme i habitatge
Aspectes relacionats amb les obres públiques que es desenvolupen a la ciutat i el seu entorn, el planejament urbanístic, així com aquells aspectes relacionats amb l'habitatge (promocions d'habitatges públics, lloguer públic d'habitatge...).
Funcionament dels serveis
Aspectes relacionats amb la prestació dels serveis municipals (nivell de qualitat, horaris, recursos utilitzats, nous serveis...). També s'hi inclouen incidències i/o felicitacions sobre el personal directe que els presta.
Associacionisme
Aspectes relacionats amb la gestió de les associacions/entitats en el marc de la prestació dels seus serveis específics (esportius, culturals...).
Gestió de la informació
Aspectes relacionats amb campanyes informatives, amb la documentació generada des de l’Ajuntament, amb els diferents canals d’informació ciutadana (web municipal, plafons electrònics...).
Hisenda
Aspectes relacionats amb la gestió dels tributs i altres ingressos municipals.
Cultura i lleure
Aspectes relacionats amb l'administració, gestió, promoció de l'activitat cultural i el lleure.
Portal de Transparència
Comentaris sobre la publicitat activa i el funcionament del Portal en general
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades