Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/20/2019 08:52:00 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de serveis

Servei
Assistència social a persones amb discapacitat
Responsable
Laia Papiol Bartolí
Càrrec
Cap de la Unitat d'Inclusió Social i Igualtat
Correu electrònic
lpapiol@santboi.cat
Descripció del Servei
- Promoció autonomia persones amb discapacitat: Activitats i projectes per promoure la inclusió social i l’autonomia de les persones amb discapacitat.

- Servei Prelaboral: Aconseguir la integració social de persones amb transtorns mentals servers, a partir de la capacitació i habilitació mitjançant un itinerari d’inserció laboral.

- Suport als projectes i activitats de les entitats que treballen per atendre les persones amb discapacitat i millorar la seva autonomia. L’objectiu és facilitar la integració social de les persones amb discapacitat i sensibilitzar la ciutadania respecte a aquest col·lectiu.
Ofereix
- Promoció autonomia persones amb dicapacitat: Conjunt de programes, activitats, serveis com: Programa per l'autonomia personal, taller de lectoescriptura i manualitats, programa Hermes (tallers d'interpretació d'exposicions i obres d’art fetes per usuaris d’entitats de persones amb discapacitat), centre d'Interès de la discapacitat (Situat a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Organitzar i difon tota la informació i documentació sobre discapacitat. Es realitzen també activitats de dinamització). Promoció de la participació de nens i nenes amb discapacitat en els casals d'estiu normalitzats, accions d'accessibilitat universal (ús del llenguatge de signes a actes de la Festa Major, la Puríssima i els propis de l'àmbit de persones amb discapacitat, compten amb servei de llenguatge de signes.), projecte esport inclusiu, promoció de l’esport per a persones amb discapacitat.- Servei Prelaboral: Formació per l’adquisició de competències laborals: tallers de jardineria, neteja viària, fusteria, etc., seguiment dels usuaris per un equip de psicòlegs, treballadors socials, educadors, mestres de taller i monitors. Integració laboral dels usuaris en empreses de treball protegit o del mercat laboral ordinari, Seguiment inicial dels usuaris que comencen a treballar.
Ubicació i contacte
- Unitat d’inclusió social i igualtat. Can Jordana. C/ Ebre 27. 936 351 200

- Servei Prelaboral: CORESSA. Riera Fonollar, 2. Tl. 936.529.830. spl@coressa.cat
Qui hi pot accedir?
Persones amb discpatitat. Entitats que treballen amb persones amb discapacitat.
Cost del servei
€118.748,00

Enllaços relacionats

Persones amb discapacitat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades