Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2022 12:57:27 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de serveis

Servei
Assistència social a persones amb discapacitat
Responsable
Alberto Gutiérrez Galisteo
Càrrec
Cap de la Unitat d'Inclusió Social i Igualtat
Correu electrònic
agutierrez@santboi.cat
Descripció del Servei
- Promoció autonomia persones amb discapacitat: Activitats i projectes per promoure la inclusió social i l’autonomia de les persones amb discapacitat.

- Servei Prelaboral: Aconseguir la integració social de persones amb transtorns mentals servers, a partir de la capacitació i habilitació mitjançant un itinerari d’inserció laboral.

- Suport als projectes i activitats de les entitats que treballen per atendre les persones amb discapacitat i millorar la seva autonomia. L’objectiu és facilitar la integració social de les persones amb discapacitat i sensibilitzar la ciutadania respecte a aquest col·lectiu.
Ofereix
- Promoció autonomia persones amb dicapacitat: Conjunt de programes, activitats, serveis com: Programa per l'autonomia personal, taller de lectoescriptura i manualitats, programa Hermes (tallers d'interpretació d'exposicions i obres d’art fetes per usuaris d’entitats de persones amb discapacitat), centre d'Interès de la discapacitat (Situat a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Organitzar i difon tota la informació i documentació sobre discapacitat. Es realitzen també activitats de dinamització). Promoció de la participació de nens i nenes amb discapacitat en els casals d'estiu normalitzats, accions d'accessibilitat universal (ús del llenguatge de signes a actes de la Festa Major, la Puríssima i els propis de l'àmbit de persones amb discapacitat, compten amb servei de llenguatge de signes.), projecte esport inclusiu, promoció de l’esport per a persones amb discapacitat.- Servei Prelaboral: Formació per l’adquisició de competències laborals: tallers de jardineria, neteja viària, fusteria, etc., seguiment dels usuaris per un equip de psicòlegs, treballadors socials, educadors, mestres de taller i monitors. Integració laboral dels usuaris en empreses de treball protegit o del mercat laboral ordinari, Seguiment inicial dels usuaris que comencen a treballar.
Ubicació i contacte
Unitat d’inclusió social i igualtat

C/ Ebre 27 (Can Jordana)

Telèfon: 93 635 12 00

Servei Prelaboral: CORESSA.

Riera Fonollar, 2.

Telèfon: 93 652 98 30. spl@coressa.cat

Per realitzar tràmits relacionats amb el servei pot adreçar-se: al WEB municipal (www.santboi.cat) per realitzar el tràmit on line o a l’OMAP, preferentment amb cita prèvia.

OMAP

Pl Ajuntament, 1

Telèfon: 93 635 12 12
Qui hi pot accedir?
Persones amb discpatitat. Entitats que treballen amb persones amb discapacitat.
S'ha de pagar?
No

Enllaços relacionats

Persones amb diversitat funcional

CATÀLEG DE TRÀMITS

CITA PRÈVIA

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades