Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/20/2019 06:40:03 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de serveis

Servei
Promoció de l'esport en edat escolar
Responsable
M. Rosa Arisa Clusella
Càrrec
Cap de Promoció Esportiva
Correu electrònic
mrarisa@santboi.cat
Descripció del Servei
L’Ajuntament promou diferents activitats esportives a les escoles perquè els alumnes practiquin esport.
Ofereix
- Plans de promoció de l’esport a l’escola: iniciació a diferents esports per a alumnes de cicle superior de primària. Hi participen 2.000 alumnes l’any.

- Pla Català de l’esport a l’escola: activitats esportives en horari no lectiu en el propi centre educatiu. Hi participen 1.291 alumnes l’any.

- Trobades esportiu-recreatives: activitats puntuals en col·laboració amb els clubs esportius. Es realitzen a les instal·lacions adients per a cada esport. Hi participen 500 infants l’any.

- Programa en valors “Jugant net hi guanyem tots”: diverses accions per promoure el bon comportament en l’esport, adreçades a espectadors (pares i mares), jugadors, àrbitres i entrenadors:

- Classificació per valors en els jocs escolars.

- Accions puntuals durant els partits (conscienciació, repartiment d’informació sobre bones conductes, col·laboració amb entitats esportives, etc.). Hi participen 4.879 persones.

- Natació a l’escola “Jugant, aprenem a nedar”: per familiaritzar els infants de P-4 i P-5 al medi aquàtic. Hi participen 456 infants.
Ubicació i contacte
Diferents equipaments esportius del municipi. Per més informació: Departament d'Esports. Can Jordana. C/ Ebre, 27. Tel. 936.351.200
Qui hi pot accedir?
Alumnes de les escoles de Sant Boi.
S'ha de pagar?
Més informació: Departament d’Esports.
Cost del servei
€100.212,00

Enllaços relacionats

Promoció de l'esport en edat escolar

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades