Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/07/2022 11:42:08 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de serveis

Servei
Centre de recursos juvenil. La Factoria.
Responsable
Yolanda Molina López
Càrrec
Cap de la Unitat de Joventut
Correu electrònic
ymolina@santboi.cat
Descripció del Servei
- Servei d'informació juvenil: Informació i assessorament per als joves de Sant Boi. L’objectiu és afavorir la seva autonomia, emancipació i mobilitat.

- Centre de recursos pels estudiants: espai per estudiar. Per fer servir els terminals i a la impressora de la sala multimèdia cal tenir el carnet de la biblioteca.

- Promoció i formació de l'emancipació juvenil: cursos de formació per promoure la inserció laboral i l’emancipació dels joves.

- Suport projectes i activitats participació juvenil: programació d’activitats i esdeveniments que donin resposta a les necessitats i interessos dels joves. Inclou activitats de lleure i de promoció professional. L’objectiu és fomentar l’autonomia i l’emancipació dels joves.

- Suport a les entitats, grups juvenils i grups musicals joves perquè puguin portar endavant iniciatives i activitats pròpies. L’objectiu és fomentar l’autonomia i emancipació dels joves i impulsar els seus projectes de vida.
Ofereix
- Servei d'informació juvenil: punt Jove de Salut ( sexualitat, mètodes anticonceptius, embarassos no desitjats, trastorns alimentaris, conductes addictives...), assessoria d’estudis: temes acadèmics i professionals, assessoria d’habitatge ( borsa de lloguer per a joves, tramitació d’ajuts, compra-venda, contractes, assegurances...), assessoria jurídica laboral (contractes, nòmines, permisos, subsidis, sancions, interpretació de textos legals...), assessoria psicològica ( conflictes familiars o de parella, problemes d’estrès, angoixa, autoestima...), assessoria de mobilitat: informació per marxar a l’estranger, tramitació d’inscripcions i carnets juvenils, préstec de documentació i guies, connexió gratuïta a Internet.

- El Centre de Recuros pels estudiants: disposa de sala d’estudi, sala multimèdia amb 14 ordinadors ( cal reserva), Wi-fi, servei de fotocòpies (de pagament)

- El servei de promoció formació i emancipació juvenil inclou: programa Aurora (cursos de formació per a dones joves), Borsa Jove d’Habitatge de Lloguer ( habitatges de lloguer a Sant Boi a preus més baixos per a joves entre 18 i 35 anys. També orienta i tramita els ajuts a joves d’altres administracions.).

- Suport projectes i activitats per a la participació juvenil: locals d’assaig per a músics no professionals menors de 31 anys, Mercat d’Art Jove ( en aquest espai els joves artesans poden mostrar i vendre els seus productes i també organitzar tallers), 2 concerts de música.

- Suport entitats juvenils: assessorament tècnic, suport infraestructural, concessió de subvencions i convenis de col·laboració.
Ubicació i contacte
La Factoria Jove de Can Massallera

Carrer Mallorca, 30. Tl. 936.529.843.

A/e: elpunt@santboi.cat.

www.joventutsantboi.cat
Qui hi pot accedir?
Joves d’entre 16 i 35 anys.

Enllaços relacionats

Joventut

https://joventutsantboi.wordpress.com/

CATÀLEG DE TRÀMITS

CITA PRÈVIA

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades