Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2022 01:10:34 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de serveis

Servei
Informació i atenció a persones en risc d'exclusió
Responsable
Estrella Argüelles Busto
Càrrec
Director/a de l'Àrea d'Igualtat i Drets Socials
Correu electrònic
earguelles@santboi.cat
Descripció del Servei
- Servei destinat a cobrir les necessitats personals i socials bàsiques dels ciutadans per evitar situacions d’exclusió i vulnerabilitat. Hi participen treballadors i educadors socials. L’objectiu és garantir el dret a una vida digna i promoure el benestar de les persones.

- Servei d'Informació i atenció a persones estrangeres: Servei per informar i assessorar les persones estrangeres que arriben al municipi, sobre els seus drets i deures.

- Suport persones amb drogodependències: servei destinat a motivar i orientar les persones drogodependents perquè iniciïn tractament. Aquest servei fomenta l’abstinència i els hàbits saludables. També proporciona atenció a les famílies. L’objectiu és aconseguir la inclusió social dels drogodependents.
Ofereix
- Servei de Primera Acollida: punt d’accés als serveis socials. Proporciona informació i assessorament.

- Equips bàsics d’atenció social als districtes de Ciutat Cooperativa, Marianao, Centre-Els Vinyets i Camps Blancs-Casablanca. Coordinació amb altres agents locals per proporcionar atenció domiciliària, fer seguiment de casos i gestionar urgències.

- Servei d'Informació i atenció a persones estrangeres: Punts d’informació sobre temes legals i laborals, a través de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants de Catalunya (AMIC) d’UGT: Casal de la Gralla (Plaça dels Gegants, 1), Casal de Cooperativa (c/ Pau Casals, 7), Primera Acollida (c/ Major, 43), Servei de traducció i intèrprets per a serveis públics, a través de l’Associació de Dones Magrebines El Farah, gestió d’informes d’estrangeria, a través de la regidoria de Serveis Socials. (Es tramiten a l’OMAP).
Ubicació i contacte
- Servei de primera acollida: Carrer Major, 43. (Cal Ninyo) Telèfon: 93 635 12 20

- Barris Centre-Vinyets Molí Vell: Carrer Mallorca, 30 ( Can Massallera) Telèfon: 93 654 89 50

- Barris Camps Blancs-Casablanca: Plaça Gegants, 1 (La Gralla) Telèfon: 93 640 03 34. lagralla@santboi.cat

- Barri Marianao: Plaça Montserrat Roig, 1 (L’Olivera) Telèfon: 93 652 98 40. olivera@santboi.cat

- Barri Cooperativa-Molí Nou: Carrer Pau Casals, 7 (Casal de Barri) Tel. 936.402.108- Servei d'Informació i atenció a persones estrangeres:

Unitat de Serveis Socials Bàsics

Carrer Ebre, 27 (Can Jordana)

Telèfon: 93 635 12 20Per realitzar tràmits relacionats amb el servei pot adreçar-se: al WEB municipal (www.santboi.cat) per realitzar el tràmit on line o a l’OMAP, preferentment amb cita prèvia.

OMAP

Pl Ajuntament, 1

Telèfon: 93 635 12 12
Qui hi pot accedir?
Tothom.

Servei d'Informació i atenció a persones estrangeres: Persones nouvingudes al municipi.
S'ha de pagar?
No

Documents relacionats
Llei de Serveis Socials
Veure document .pdf llei Serveis Socials.pdf ( 799 Kb)

Enllaços relacionats

Serveis Socials

CATÀLEG DE TRÀMITS

CITA PRÈVIA

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades