Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/08/2022 01:42:53 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Catàleg de serveis

Servei
Oficina Municipal d'Atenció a les Persones
Responsable
Maite Selva Pipó
Càrrec
Cap del Departament d'Atenció a la Ciutadania
Correu electrònic
mselva@santboi.cat
Descripció del Servei
L’Oficina Municipal d’atenció a les persones garanteix a la ciutadania un servei de qualitat amb un model de gestió electrònica, telefònica i presencial únic.

Representa una Administració eficaç, eficient i propera, canalitzant i racionalitzant les consultes i els tràmits de la ciutadania amb una gran diversitat de serveis que a la vegada permeten donar la resposta més adequada a les seves sol·licituds i requeriments.
Ofereix
Rebem i atenem a la ciutadania, per qualsevol dels canals de comunicació (telefònic, telemàtic o presencial), oferim orientació, assessorament i informació necessària en el moment de la seva demanda identificant-la dins del mapa de competències, garantint els principis d’una bona Administració: drets d’informació, drets de participació, drets d’accés als serveis públics, drets a la protecció de dades.
Ubicació i contacte
Oficina Municipal d'atenció a les persones

Plaça de l'Ajuntament 1

Telèfon: 93 635 12 12
Qui hi pot accedir?
Tothom
S'ha de pagar?
No

Enllaços relacionats

CATÀLEG DE TRÀMITS

CITA PRÈVIA

Carta de Serveis de l'Oficina Municipal d'Atenció a les Persones

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades