Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/05/2023 13:15:16
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Les llars, els comerços i les pimes de Sant Boi poden sol·licitar una auditoria gratuïta personalitzada del seu consum elèctric.

L’objectiu és indicar a les famílies, les persones emprenadores i les empreses les actuacions concretes i precises que han d'executar per estalviar energia i despesa.

La iniciativa es realitza en el marc de Sant Boi té Energia, una plataforma de reactivació verda i sostenible de l'economia santboiana, tot aprofitant l'impuls i les oportunitats que les energies renovables i l'eficiència energètica ofereixen en l'actual context de #TransicióEnergètica.

La millor energia i la més econòmica: la que no es consumeix

El formulari de sol·licitud de l'auditoria i tot el procés d'obtenció de l'informe energètic són on line. Les dades s’obtenen directament del comptador intel·ligent de cada llar o empresa abonada. Qualsevol incidència en fer la sol·licitud o dubte sobre l'informe pot contactar amb el correu omes@santboi.cat, per telèfon al 936 54 82 22 o demanar cita prèvia a l'Oficina Municipal d'Energia Sostenible, Carrer Lluis Castells 23 (de dilluns a dijous, de 9 a 13:30 hores i de 16:30 a 19h, i divendres de 9 a 14h)".

Aquest projecte es porta a terme amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla ApropAMB

Quina és la vostra tarifa?

Si es tracta d’una llar:

Si es tracta d’una llar

Si es tracta d’un comerç:

Si es tracta d’un comerç

PIME :

tarifa 3.0

Més informació de les tarifes

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades