Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/24/2017 12:35:06 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Consulta de projecte tècnic i presentació d'al·legacions a la instal·lació d'una activitat

Darrera revisió: 12/31/2010


EN QUÈ CONSISTEIX:

En els tràmits d'autorització ambiental, llicència ambiental, llicència municipal d'obertura i revisions de l'autorització ambiental i de la llicència ambiental, es diferencien dos moments en que poden presentar-se al·legacions:

Tràmit d'informació públicamitjançant la publicació en el tauler d'anuncis i d'Informació veïnal mitjançant notificació a cadascun dels veïns que confronten amb l'activitat; obrint-se termini per consultar el projecte i presentar al·legacions, les quals es tindran en compte a l'hora d'informar el projecte tècnic.

Tràmit d'audiènciauna vegada aprovada la proposta de resolució, per tal que els interessats presentin les al·legacions que considerin pertinents.

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Tràmits d'informació pública i veïnal:qualsevol persona o raó social (empresa o entitat); si aquest delega en un representant, a més de les dades del titular, s'hauran d'indicar les dades corresponents al representant.

Tràmit d'audiència: totes aquelles persones que tinguin la condició d'interessats en el procediment, o representants en qui hagin delegat degudament acreditats.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Facilitar el número d'expedient, ubicació de l'activitat i relació de la documentació presentada

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

Tràmit d'informació pública:20 dies, des de la data de publicació de l'edicte al tauler d'anuncis de l'Ajuntament. En revisions i adequacions annex II.2, III i A 10 dies, des de la data de publicació de l'edicte al taules d'anuncis de l'Ajuntament.

Tràmit d'informació veïnal:

- 20 dies (en llicències municipals d'obertura - annexos III i A), des de la data de publicació de l'edicte al tauler d'anuncis.

- 10 dies (en autoritzacions i llicències ambientals - annexos I i II), des de la data de recepció de la notificació.

- 10 dies (en revisions i adequacions de les activitats existents degudament legalitzades - annexos II, III i A), des de la data de recepció de la notificació.

- 20 dies (en revisions i adequacions de les activitats existents degudament legalitzades - annexos I), des de la data de recepció de la notificació

Tràmit d'audiència als interessats: 15 dies, des de la data de recepció de la notificació.

PREU:

Sense cost

ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP

Cita Prèvia OMAP
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web