Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/16/2018 04:19:35 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Trasllat de despulles dins del cementiri

EN QUÈ CONSISTEIX:

Sol·licitar el trasllat de restes d'una sepultura a una altra del mateix cementiri.

Les sol·licituds de trasllats a un altre cementiri es tramiten directament per funeràriaQUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

El titular personal i individual del dret funerari d'origen o el seu beneficiari

Si aquest delega en un representant a més de les dades del sol·licitant s'han de consignar les dades del representatDOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Títols funeraris corresponents als dos drets funeraris.

Autorització del titular personal i individual del dret funerari que rep les despulles (de destí) i fotocòpia del seu DNI.QUAN ES POT SOL·LICITAR:

No es pot sol·licitar si no han passat 2 anys (o 5 en cas que la defunció hagi esdevingut per malaltia infecciosa) des de l'últim enterrament en els dos drets funerarisNo es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembre

No es fan trasllats de despulles en els mesos de juliol, agost i setembrePREU:

En concepte de taxa de cementiri municipal:

El trasllat entre panteó o tomba: 710,50 + 710,50 (1.421,00 euros )

Entre panteó o tomba a nínxols i columbaris, o viceversa: 710,50 + 178,70 (889,20 euros)

Entre nínxols o columbaris: 178,70 + 178,70 (357,40 euros)TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Si el ciutadà manifesta el seu interès en estar present:

1. Amb caràcter general, la data del trasllat es programarà per dues setmanes desprès de la sol·licitud, coincidint preferentment amb dimecres . En cas de ser festa el dia escollit passarien a ser tres setmanes desprès de la sol·licitud. Sempre a les 10 hores (si hi ha una inhumació a la mateixa hora, el trasllat es produirà a continuació)2. Excepcionalment, quan no es pugi programar el servei amb suficient anticipació es comunicarà amb 24 hores d'antelació.

2. Excepcionalment, quan no es pugi programar el servei amb suficient anticipació es comunicarà amb 24 hores d'antelació.

Si el ciutadà manifesta que no desitja estar present durant el servei: el trasllat es programarà d'acord amb les possibilitats del servei en un termini màxim de tres setmanes.ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAPCita Prèvia OMAP
Aquesta informació té caràcter divulgatiu i no recull el contingut íntegre de la normativa corresponent.
Vàlid des de: 12/10/2015
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades