Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/23/2017 11:52:38 AM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Confirmació de residència al Padró Municipal d’Habitants

Darrera revisió: 05/15/2015


EN QUÈ CONSISTEIX:

Als ciutadans estrangers comunitaris i als no comunitaris amb permís de residència permanent, se’ls requereix (cada cinc anys) que confirmin la permanència en el municipi.

En el cas que no es realitzi la confirmació dintre del termini requerit, s'iniciarà procediment de baixa d'ofici de la inscripció al Padró.

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

Les persones estrangeres que rebin una comunicació advertint-los d’aquesta circumstància.

Aquest moviment el pot fer un representant, degudament acreditat i autoritzat.

Els menors hauran de ser representats per llurs pares o tutors legals.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

Document d'identitat vigent:

Per a ciutadans de la Unió Europea i Suïssa, Noruega, Islàndia o Liechtenstein :El passaport o document equivalent al DNI del seu país i, a més, el certificat de Registre Central d’estrangers del Ministeri de l’Interior on consti el seu NIE (Número de Identificació d’Estranger) o targeta de residència.

El passaport o document equivalent al DNI del seu país i, a més, el certificat de Registre Central d’estrangers del Ministeri de l’Interior on consti el seu NIE (Número de Identificació d’Estranger) o targeta de residència.

Per a la resta de nacionalitats : La targeta del permís de residència

La targeta del permís de residència

Els menors estrangers, de qualsevol nacionalitat encara que hagin nascut a Espanya, tindran que acreditar les seves dades a partir dels 3 mesos d'edat amb el mateix document que es requereix pels majors d'edat, es a dir amb passaport o targeta de residènciai a més hauran d'aportar Llibre de família o certificat de naixement, o bé resolució de designació de tutor.

Si es delega aquest tràmit en un representant, aquest ha d'aportar l’autorització corresponent amb la fotocòpia del document identificatiu de la persona representada i acreditar la seva identitat amb un document identificatiu original.

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

En qualsevol moment a partir que rebin la comunicació i abans de 3 mesos des de la recepció d'aquesta.

PREU:

Sense cost

TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

Al moment

ON SOL·LICITAR-LO:

. Tramitació presencial

Clicant el botó "Cita prèvia"que trobareu al final d'aquesta fitxaper sol·licitar dia i horaOficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)Plaça de l’Ajuntament, 1 Horari OMAP

Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP

ALTRES TRÀMITS RELACIONATS

· Modificació de dades personals al Padró d'Habitants

Cita Prèvia OMAP
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web