Ajuntament de Sant Boi de Llobregat SEU ELECTRÒNICA
Inici Seu Hora oficial

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/14/2017 05:47:28 PM
capçalera01
Sobre la Seu Organització municipal Procediments Serveis
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concurs del cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi - 2017

Darrera revisió: 09/05/2017


EN QUÈ CONSISTEIX:

En el marc de la Fira de la Puríssima, l’Ajuntament de Sant Boi organitza el Mercat d’Art Jove, un espai de creació i promoció per als/les joves artistes i una mostra de l'aportació cultural dels i les joves. Seguint amb aquesta filosofia l'organització vol seleccionar el cartell que haurà d'identificar i comunicar les activitats del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2017.

El premi serà material d'il·lustració i disseny per un valor de 500 euros.

QUI HO POT SOL·LICITAR/REQUISITS A COMPLIR:

- Qualsevol persona física d'entre 16 a 35 anys residents a Catalunya. Tot i que tindran prioritat les persones joves empadronades a Sant Boi. Cada concursant només pot presentar un cartell.

- Les obres presentades han de ser originals, inèdites ( no poden haver estat premiades ni publicades amb anterioritat) i anònimes ( les imatges presentades no poden dur signatura i únicament s'accepta la presentació d'un pseudònim).

- El cartell:

. es pot fer en qualsevol tècnica, estil o color, sempre que sigui possible la seva foto-reproducció i la impressió en quadricromia.

. ha de ser en sentit vertical

. les mides de la proposta han de ser 420mm x 297mm (DIN A3)

. ha de constar el text: MERCAT D’ART JOVE DE SANT BOI, 6, 7 I 8 DE DESEMBRE DE 2017

. en la part inferior de la imatge caldrà deixar-hi un espai, uns 2 cm per posar-hi els corresponents logos

. Les imatges s’han de presentar sense signar, en format JPG, JPEG , PNG o PDF amb una resolució adequada per generar impressions i versions d'alta definició

QUAN ES POT SOL·LICITAR:

El termini de presentació de propostes s'iniciarà el 4 de setembre de 2017, a les 10 hores i finalitzarà el 29 de setembre de 2017, a les 14 hores.

TEMPS MÀXIM DE TRAMITACIÓ:

El veredicte del jurat serà comunicat a l'autor/a de la imatge guanyadora com a molt tard el 16 d'octubre de 2017.

ON SOL·LICITAR-LO:

TRAMITACIÓ VIA INTERNET

. Clicar el botó "sol·licitud de tràmit" (disponible en el moment que s'inici el termini de presentació de propostes).

. Omplir tots els camps.

. S'han d'adjuntar 2 arxius:

L'arxiu 1, anomenat "Dades personals i pseudònim", ha d'incloure les dades identificatives de l'autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia del DNI o NIE).

L'arxiu 2, anomenat "Proposta i pseudònim", ha de contenir la proposta de la imatge, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

. En el moment de recepció, l’organització enviarà un correu electrònic donant conformitat de recepció de la proposta.

TRAMITACIÓ PRESENCIAL

Clicant el botó "Cita prèvia" que trobareu al final d'aquesta fitxa per sol·licitar dia i hora

OFICINA MUNICIPAL D'ATENCIÓ AL PÚBLIC (OMAP)

Plaça de l’Ajuntament, 1

Horari OMAP

SERVEI D'INFORMACIÓ JUVENIL EL PUNT

La Factoria Jove de Can Massallera

Can Massallera

C Mallorca, 30

Tel. 93 652 98 43

Horari d'informació:

De dilluns a dijous, de 16 a 20 hores, i dilluns i divendres, de 10 a 14 hores

Horari de tramitació:

Dilluns i divendres, de 10 a 14 hores, dimarts i dimecres, de 16 a 20 hores, i dijous, de 16 a 18 hores

Presentant dos sobres tancats:

- El sobre 1 , identificat en el seu exterior amb les dades: Concurs per al cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2017 més pseudònim de/de la concursant.Aquest sobre haurà de contenir les dades identificatives del seu autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia DNI o NIE.)

Aquest sobre haurà de contenir les dades identificatives del seu autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia DNI o NIE.)

- El sobre 2 , identificat en el seu exterior amb les dades: Concurs per al cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2017 més pseudònim de/ de la concursant.Aquest sobre inclourà la proposta del cartell tant en suport digital com en versió impresa, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

Aquest sobre inclourà la proposta del cartell tant en suport digital com en versió impresa, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

Tota la documentació es pot presentar digitalitzada en suport USB, en cas que es presenti en paper, obligatòriament la imatge proposada s'ha de lliurar en CD.

TRAMITACIÓ PER CORREU ELECTRÒNIC: elpunt@santboi.cat

L'assumpte del correu electrònic ha de ser: Concurs pel cartell del Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2017.

S'han d'adjuntar 2 arxius:

L' arxiu 1, amb el nom de: Dades personals i pseudònim, ha d'incloure les dades identificatives del autor/a (nom, cognoms, núm. DNI o NIE, adreça, data de naixement, telèfon mòbil, correu electrònic, currículum vitae i fotocòpia del DNI o NIE).

L' arxiu 2, amb el nom de: Proposta i pseudònim, ha de contenir la proposta de la imatge, acompanyada de tota aquella documentació que es consideri oportuna per explicar la proposta.

En el moment de recepció de la imatge, l’organització enviarà un correu electrònic donant conformitat de recepció de la proposta.

Les imatges s’han de presentar sense signar , en format JPG, JPEG, PNG o PDF amb una resolució adequada per a generar impressions i versions d'alta definició.

MODELS DOCUMENTALS RELACIONATS:

Veure document .doc Bases Concurs cartell MAJ17.doc ( 40 Kb)
Veure document .doc Bases Concurso cartel MAJ17.doc ( 40 Kb)
Sol·licitar Tràmit
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web